Min morgon började inte bra alltså, kom till jobbet och allt var kaos, det hade viserligen lugnat ner sig lite, men dagen blev inte direkt bättre, fick veta att ja börjar 4.30 hela helgen, 4.30!!! Det är ju natt, då ska man sova ju! wellwell, sen att jag stod i disken idag, djaa kan ju säga att man blir faktiskt lite småsur av att stå där ;) Ska snart dit till Scandic igen på kurs vid 14, sen ska jag hem och sen ska jag tillbaka dit för att jobba kväll. Tur att jag får jobba med Stina tonight:)

Men fick se en underbar text alldeles nyss på Facebook, lösgodis på kära Ica kostar endast 3.90Kr, det är ju ingeting! Så självklart ska jag dit snart och köpa massa godis. Höhö ;)
Jag sover galet mycket, sover typ jämt när jag kommer hem från jobbet, är sjukt morgontrött. Kan nog sova hur mycket som helst, nej nu ska det bli ändring på det! ( det är nog för jag har slutat helt med cola ;) )

Har varit en bra dag, jobbade lunchen på Winn, var riktigt kul, så där vill jag jobba fler gånger. Sen kom jag hem och ..... SOV! Nu tänkte jag laga min goda köttfärslimpa med en riktigt riktigt god sås till.
Har fyra jobbpass kvar nu innan jag har SEMESTER! Jag taggar, Wooho. :)
Puss
Sådärja, nu har vi bokat resa till Turkiet, nu på måndag åker vi!
Ska bli så underbart!