Dessa 8 månader av 2018 har varit en sån otrolig berg och dalbana. Hej och hå vad det har varit upp och ned nästan hela tiden. Och då menar jag verkligen ordentliga svängar. Från att gå till stora förväntningar på något fantastiskt till att få en stor käftsmäll att man får ett sjukdomsbesked.
 Där i Mars var nog min största Depp jag någonsin har haft. Det knockade mig ordentligt. Som tur var fick jag verkligen den hjälpen med operation, psykolog och bäst av allt stöd från min älskade Anton. 
Efter min operation var över där i april så började jag sakta men säkert komma tillbaka igen till mig själv. Jag fick en ny tjänst på jobbet som verkligen peppa mig, Anton och jag hitta på massa kul och sen kom det finaste beskedet i slutet av maj. 
Och Den här sommaren blev den absolut den bästa sommaren i mitt liv. 
(Yepp, nu kanske jag låter skitzo, men seriöst alltså berg och dalbana på några månader. Haha. )

Under mina 28 år har jag lärt mig en hel del, men det viktigaste för mig är ta aldrig någon/något för givet, älska och njut av livet, och slösa aldrig bort din tid på sånt du egentligen inte vill. Tid är så värdefullt, det är något man aldrig får tillbaka igen. Kommentera

Publiceras ej