Två veckor semester är precis det jag behöver. Förra veckan var en åka bort, fixa saker vecka.  Medans denna vecka är en sån där jag bara tar det lugnt, fixar hemma, bakar, både bröd och goa bounty. Yummi! 
Jag brukar faktiskt bli väldigt rastlös genom att inte göra något men jag har insett att det är just det vad min kropp behöver. Helt enkelt ta det lugnt. 

(null)


(null)

(null)
(null)

(null)Tiden går. Jag mår väldigt bra som gravid, jag känner ett sånt inre lugn och lycka. Tänk att i min mage ligger vår älskade lilla bebis. Har även börjat känna ärtans rörelser. Igår fick Anton känna av första puffen också. Så underbart! 
 Vi var på rutinultraljudet idag. Allt såg fint och normalt ut. Enda var att eftersom ärtan låg lite ihoprullad så ville hon ta en extra koll på hjärtat, dock sa hon att allt såg fint ut med hjärtat. Jag tänkte: vad bra, dom är så noggranna plus jag får snart se lilla bebisen igen. 
Som jag skrev mår jag väldigt bra, är otroligt sugen på apelsin, satsumas, apelsinjuice, äppeljuice, banan, ja frukt är sååå gott! 

Lite bilder från RUL idag, sen en magbild från lördags. KÄRLEK

(null)


(null)

(null)